Välkommen till Småfotbollsmål.se!

Vi på Småfotbollsmål.se ÄLSKAR fotboll!

Så klart vill vi ha toppkvalitet på alla våra produkter - fotbollsmål, fotbollsnät, fotbollar -
ALLT ska hålla för många timmars fotbollsspel i trädgården, på gatan eller skolgården. 

När bara det bästa är bra nog!

Idéen till småfotbollsmål.se startade när vi som föräldrar till fotbollsälskande barn var på jakt efter små fotbollsmål till trädgården. 

Vi insåg ganska snabbt att utbudet på marknaden oftast bestod av billiga fotbollsmål i plast eller trä som inte höll mer än en säsong utomhus. Det begränsade urvalet ledde därför till att vi startade upp vår sida med kvalitetsmål som alla har lång hållbarhet och dessutom kan stå ute i väder och vind - riktiga fotbollsmål - precis som de har på stora arenor och träningsanläggningar! En riktig fotbollsälskare spelar ju fotboll året runt eller hur? 

Förutom små fotbollsmål ville vi också kunna erbjuda ett brett urval av fotbollstillbehör som ger variation till fotbollsträningen. Just därför är all fotbollsutrustning du hittar här hos oss på småfotbollsmål.se utvalt med omsorg för att kunna bidra till utveckling och framsteg hos både små och stora fotbollsspelare. 

Stora drömmar startar i små mål! 

Behöver du tips och råd? Kontakta oss HÄR

Småfotbollsmål.se är en del av Tress Sport & Lek AB. 

 

 

SAMARBETSPARTNERS

Fotbollscampen får fotbollsspelare i åldern 10-15 år möjlighet att utveckla sitt spel med hjälp av proffsiga tränare som håller anpassade träningsövningar under ett par heldagar. Kolla in deras hemsida för att se var nästa Fotbollscamp kommer att hållas! 

På deras sida Fotbollsövningar.se kan du hitta inspiration och tips till hur du utvecklar ditt spel! 

Fotbollslivet.se är en sida som intervjuar ledare, spelare och andra verksamma inom fotboll. De bevakar olika lag i match och träning, med speciellt fokus på ungdomar. 

Här kan du också läsa en intervju de gjorde med oss i maj 2020.