Köpvillkor för dig som handlar som privatperson

Här har vi samlat alla villkor som gäller vid köp på småfotbollsmål.se. 

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss direkt. Lättast att nå oss är att skicka ett e-mail på hej@smafotbollsmal.se så svarar vi dig så fort vi kan. 

Du hittar våra telefontider och öppettider för kundtjänst här

ALLMÄNT

Varmt välkommen som kund på småfotbollsmål.se. Vi hoppas du ska bli nöjd med din köpupplevelse! 

Vi på småfotbollsmål.se vill informera om att när du som konsument handlar via internet så gäller:

  • Konsumentköplagen (1990:932) 
  • Lagen om distans- och hemförsäljningsavtal (2005:59)
  • Dataskyddsförordningen (GDPR) 
  • Lag om elektronisk handel och andra informationssamhällets tjänster (2002:562)

PRISER

Alla våra priser visas inklusive moms. Vill du se priserna exklusive moms så klickar du i "Företag" längst upp i höger hörn på vår sida. 

BESTÄLLNING

Beställning av våra produkter görs på småfotbollsmål.se. Har du specifika frågor om någon av våra produkter kan vi hjälpa dig slutföra din order via mail eller telefon. När du slutfört din order får du alltid en orderbekräftelse skickad till din e-postadress. Kontrollera alltid att du angett rätt uppgifter. 

Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms som kontantköp och måste ha målsmans godkännande. 

Småfotbollsmål.se förbehåller sig eventuella fel i information och specifikation på samtliga produkter i sortimentet. 

Om vi upptäcker falska beställningar eller andra bedrägeriförsök kommer ärendet polisanmälas direkt. 

BETALNINGSALTERNATIV

  • Betalkort/Swish

Småfotbollsmål.se erbjuder säker betalning via betalningsleverantören Bambora. Alla köp genomförs tryggt och enkelt. Du kan då genomföra ditt köp och betala med faktura, Swish eller Visa/Mastercard kort.

Swishnummer: 1233208147

Vid kortbetalning dras köpet efter att varorna har lämnat vårt lager. 

PERSONUPPGIFTER

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR). När du slutför ett köp i vår webbshop godkänner du att dina angivna uppgifter så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer och i vissa fall personnummer sparas hos oss. Läs mer om hanteringen av dina personuppgifter här.

LEVERANSER

Vi behandlar din order så fort vi kan. Normalt finns alla produkter du hittar på småfotbollsmål.se alltid i lager. Varan skickas då så fort ordern är färdigbehandlad och är normalt dig tillhanda inom 3-5 arbetsdagar. Om någon vara mot förmodan skulle vara slut så kontaktar vi dig direkt och meddelar leveranstid.

Vid beställning med ett ordervärde över 499 kr så bjuder småfotbollsmål.se på frakten. Vid ett ordervärde under 499 kr så tillkommer en fraktkostnad på 49 kr. 

Vill du få din vara levererad direkt hem till dig tillkommer en fraktkostnad på 129 kr. 

Vi samarbetar med PostNord och DHL. Kontrollera alltid att du angivit korrekt telefonnummer så att din leverans kan aviseras via SMS. 

ÅNGERRÄTT 

Som kund hos småfotbollsmål.se är ditt köp först avslutat när du fått hem och godkänt dina varor. Du har rätt att bryta förpackningen för att kontrollera att varan är felfri. Du har alltid rätt att häva ditt köp. Om du inte är nöjd har du 14 dagars ångerrätt efter att du mottagit din vara. 

RETUR

Vill du av någon anledning returnera din vara så ska du alltid kontakta oss först. Returfrakten står du som kund för om det inte gäller en reklamation. Varan måste skickas tillbaka i oförändrat skick i sin originalförpackning. 

EJ UTHÄMTAT PAKET

Ditt paket ligger kvar 14 dagar från det att SMS-avisering skickats till dig. Efter 14 dagar skickas din order tillbaka till vårt lager och din betalning krediteras via oss eller Klarna så snart din retur har registrerats hos oss.

För alla paket som inte löses ut hos ombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig som kund 300 kronor för våra uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnader.

Om du har beställt en vara med hemleverans och inte bokar in detta med DHL under utsatt tid så förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 1200 kr för att täcka hanteringskostnader kring detta. 

REKLAMATION

Småfotbollsmål.se följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer. Läs mer på Konsumentverket. Vi på småfotbollsmål.se står för returfrakten om det är något fel på din vara. Kontakta oss alltid direkt om du vill reklamera din vara så hjälper vi dig hela vägen. 

Saknar du någon information? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss!